Timpul

Timpul trece tot timpul …. si ma indoiesc ca mai e putin pana inventeaza masina timpului.Dar azi de dimineatza am avut o revelatie,m-a sculat maicamea ,doar ca sa ma culc la loc…nu mai tin minte cand m-a furat somnul,dar stiu ca am apucat sa visez prison break,si ca eram eu bobo,si mai multi tovarasi care puneam pamant intr-o claride,si cel desptept,eu =)) 😀 ,ii spuneam ca nu va rezista structura,si sa facem altfel.Acum vreo 2 saptamani tot pe aceasi idee am avut un vis,dar in fine.Am apucat sa visez ca sormea conducea pe o ploaie care nu se mai oprea,am apucat sa ajung pe la firma..sa ma mai plimb pe acolo…dar idee este alta. Era 8 si 20 cand am adormit si 8 si 34 cand m-am trezit.

Daca ai putea ajunge sa controlezi un vis…….si ca intr-un minut sa poti sa visezi de fapt 10,sau o ora….sau o zii intreaga,atunci drogurile nu ar mai conta,nu ai mai avea nevoie de tripuri cu ex sau sa tragi liniii pentru a putea avea un moment de relaxare.ai putea oprii timpul,sau macar sa il faci sa treaca de 3600 de ori mai usor decat in „realitatea” pe care o stim noi.

Pana atunci incercati sa dormiti si sa va controlatii visele.Visul interesant incepe dabia dupa ce iti dai seama ca visezi.

Reclame  Lasă un răspuns

  Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Google+

  Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

  w

  Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: